foto

Subaru Kimura

  • nar. 29.6.1990 (29 let)
    Lipsko, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga Doraemon: Nobita no gecumen tansaki
2017 Dance with Devils: Fortuna
Haikjú!! Concept no tatakai
2015 Eiga Doraemon: Nobita and the Space Heroes
Psycho-Pass: film
2014 Ane Log: Mojako né-san no tomaranai Monologue
Eiga Doraemon: Šin Nobita no daimakjó – Peko to gonin no tankentai
Stand by Me Doraemon
2013 Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum
2012 Code: Breaker
Eiga Doraemon: Nobita to kiseki no šima
2010 Eiga Doraemon: Nobita no ningjo daikaisen
2009 Eiga Doraemon: Šin Nobita no učú kaitakuši
2008 Eiga Doraemon: Nobita to midori no kjodžinden
2007 Eiga Doraemon: Nobita no šin makai daibóken – Šičinin no mahócukai
Furusato Japan
2006 Doraemon - Nobitův dinosaurus

TV seriály

2019 Actors: Songs Connection (TV seriál)
RobiHači (TV seriál)
2018 Kicune no koe (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
Zoids Wild (TV seriál)
2017 Jú gi ó: Vrains (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Ise Kanegasaki hen (TV seriál)
Robomasters The Animated Series (TV seriál)
2016 Bubuki Buranki (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
Sóšin šódžo Matoi (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Dance with Devils (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
2014 Baby Steps (TV seriál)
Black Bullet (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Ping Pong The Animation (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
2013 Gundam Build Fighters (TV seriál)
Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Code: Breaker (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
2011 Mawaru Penguindrum (TV seriál)
2005 Doraemon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky