foto

Tyler J. Shaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děkuji za vaše služby
Krásný únik
2016 Centrální inteligence

TV seriály

2016 MacGyver (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Another One Wipes the Dust (S04E02)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Valerie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Valerie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace