foto

Christoph Engel

  • nar. 13.11.1925 (93 let)
    Worms, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Wenn und Aber (TV film)
1994 Wiederkehr
1991 Der Zwerg im Kopf (TV film)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort - Robert und seine Schwestern (TV film)
Die Architekten
Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
1989 Feriengewitter
Leb' wohl, Joseph
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Billig zu verkaufen (TV film)
1987 Gold für den König (TV film)
1986 Sagenhaftes vom Petermännchen (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
1984 Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Wiesenpieper (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Gefährliche Freundschaft (TV film)
Znepokojení
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das zweite Gesicht (TV film)
Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwarze Kunst (TV film)
Kunstraub (TV film)
Nachtasyl (divadelní záznam)
1979 Das Komplott (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Doppelte Buchführung (TV film)
1978 Rotschlipse (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Die Bibliothekarin (TV film)
Tisch und Bett (TV film)
1975 Einige Tage ohne Krieg (TV film)
1974 Der verspielte Scheidungsgrund (TV film)
Maria (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Unverhofftes Wiedersehen (TV film)
Liebe für Liebe (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Báječná žena (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Ihr letztes Rendezvous (TV film)
Verschwörung (TV film)
1967 Der Steckbrief (TV film)
Der verratene Rebell (TV film)
1966 Der Präsident ist beleidigt (TV film)
Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
Kein Platz für Gereke (TV film)
1965 Der Teufelsschüler (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
Parkstraße 13 (TV film)
Seine Kinder (TV film)
1964 Der Narr (TV film)
1962 Fernsehepitaval - Wohl dem, der lügt (TV film)
Terror (TV film)
1961 Der Schatten (TV film)
1956 Rozruch v Kappeshausenu
1955 Einmal ist keinmal

TV seriály

2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frischer Wind (S06E07)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Stunde des Skorpions (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1960 Das Zaubermännchen

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Das Zaubermännchen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky