foto

Félix Dafauce

  • nar. 13.11.1896
    Madrid, Španělsko
  • zem. 5.10.1990 (93 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Diputada, La
1987 Madrid
Maurové a křesťané
1986 Teta Róza
1985 Extramuros
Los Paraísos perdidos
1983 Autonosuyas, Las
1982 De camisa vieja a chaqueta nueva
Líos de Estefanía, Los
Todo es posible en Granada
1980 En mil pedazos
Esperando a papá
1978 Hombre que supo amar, El
Ocasión, La
1977 Casa de citas
Mannaja
1976 Madrid, Costa Fleming
Nosotros que fuimos tan felices
1975 Protegidas, Las
1973 Flor de santidad
1972 Secuestro a la española
1970 Crimen imperfecto
Dele color al difunto
Don Erre que erre
Il tuo dolce corpo da uccidere
Tonta del bote, La
1969 El taxi de los conflictos
Estudio amueblado 2.P.
Lola la piconera (TV film)
Una sull'altra
1968 Il marchio di Kriminal
1967 Amor en el aire
Halcón de Castilla, El
Hombre y un colt, Un
Operación cabaretera
1966 De barro y oro
1965 Cálido verano del Sr. Rodríguez, El
Destino: Barajas
1964 Due mafiosi nel Far West
Júrame
Tengo 17 años
Valiente
1963 55 dní v Pekingu
Autopsia de un criminal
Das Geheimnis der schwarzen Witwe
Eva 63
Juego de hombres
Llanero, El
Llegar a más
Magnifico avventuriero, Il
Operación: Embajada
Perro golfo
Una tal Dulcinea
1962 A hierro muere
Gritos en la noche
Rogelia
Su alteza la niña
1961 Alma aragonesa
Estatua, La
Fray Escoba
Honorables sinvergüenzas
Kilómetro 12
Pachín
Rosa de Lima
Svátek dobročinnosti
Teresa de Jesús
1960 Ein Thron für Christine
Juicio final
Labios rojos
Quiniela, La
1959 Děti
Espaldas a la puerta, De
Gayarre
Llegaron dos hombres
Mission in Morocco
Pasos de angustia
S.O.S., abuelita
Venta de Vargas
1958 Agguato a Tangeri
Familia provisional
Héroes del aire
Noche y el alba, La
Te doy mi vida
¿Dónde vas, Alfonso XII?
1957 Abrigo a cuadros, Un
Andén, El
Batalion stínu
Mensajeros de paz
Un fantasma llamado amor
Una cruz en el infierno
Últimas banderas, Las
1956 Legión del silencio, La
Tarde de toros
1955 Guardián del paraíso, El
Nubes de verano
Peces rojos, Los
Terroristi a Madrid
1954 Beso de Judas, El
Diablo toca la flauta, El
Día perdido, Un
Rebeldía
Todo es posible en Granada
1953 Aeropuerto
Cabaret
El seductor de Granada
La Guerra de Dios
Vuelo 971
Šibeničník
1952 Amaya
Lola, la piconera
Ojos dejan huellas, Los
1951 Alba de América
Balarrasa
Brázdy
Noche de tormenta
1950 Final de una leyenda, El
Unas páginas en negro
1947 Cuando los ángeles duermen
1941 Un marido barato

TV seriály

1990 Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
Sonatas (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
Ramón y Cajal (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Español y los siete pecados capitales, El (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Señora García se confiesa, La (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Crónicas fantásticas (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1973 Si yo fuera rico (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1967 Escuela de matrimonios (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace