foto

Christopher Douglas Reed

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 No Way to Live
2015 Road Hard

TV seriály

2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
CMND:\Crash (S01E02)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Wolfsangel (S06E04)
Poenitentia (S06E03)
Straw (S06E01)
2012 Anger Management (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (12)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (13)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Útok hackera Zarneckiho (S04E19)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Sestry v hříchu (S06E12)
2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
další epizody (8)
2009 Nahoru a dolů (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace