foto

Mimi Melgaard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 111 Gramercy Park (TV film)
2000 Turn It Up
1999 Krása na zabití
Late Last Night (TV film)
1998 Brownovo Requiem
1997 Black Circle Boys
Lovec žen
Notorious 7, The (TV film)
Tiger
1996 Objetí smrti
Čmuchalové (TV film)

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
Stuck (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Old Scars, Future Hearts (S14E15)
Games People Play (S14E14)
You Really Got a Hold on Me (S14E13)
další epizody (6)
2017 Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
Out of Nowhere (S14E08)
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story (S14E07)
další epizody (23)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
Místnost, kde se to děje (S13E08)
Proč mě chceš změnit teď? (S13E07)
další epizody (25)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Co jsme ztratili v ohni (S12E08)
Něco proti tobě (S12E07)
To, co o mně nikdo neví (S12E06)
další epizody (24)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Riziko (S11E08)
Mohli bychom začít znovu, prosím? (S11E07)
Bez a konce a začátku (S11E06)
další epizody (20)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Bojuj za svá práva (S10E12)
Člověk na Měsíci (S10E11)
Někdo, koho jsem znala (S10E10)
další epizody (27)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Utíkej, holka, utíkej (S09E09)
Nebezpečná soutěživost (S09E08)
Má to tak být (S09E07)
další epizody (24)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Noc byla temná (S08E09)
Srdce v krabici (S08E08)
Trenére, postavte mě (S08E07)
další epizody (20)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Napospas živlům (S07E10)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
Přetlak lidského těla (S07E08)
další epizody (22)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
Vzpomínky na minulost (S06E09)
Operace k narozeninám (S06E08)
další epizody (24)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Já, jenom já (S05E10)
V půlnoční hodině (S05E09)
Vzájemně spjati (S05E08)
další epizody (17)
2007 Private Practice (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
Věčně mladí (S04E08)
další epizody (24)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Blízká setkání lidského druhu (S03E10)
Od šeptání po vřískot (S03E09)
Zářit štěstím (S03E08)
další epizody (21)
2005 První prezidentka (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Girls Club (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Já a mé druhé já (S05E21)
Už žádných obětí pro lásku (S05E20)
další epizody (15)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Chci lásku (S05E05)
další epizody (7)
2000 Grapevine (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tiger

Scénografická filmografie

TV seriály

2010 Chirurgové (TV seriál)
Nepřátelská děloha (S07E04)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2011 Chirurgové (TV seriál)
Jsme zodpovědní? (S07E16)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Ať pravda zabolí (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace