Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

katasta 

všechny recenze uživatele

Honba hloupých holek za titulem princezny ameriky je pro mě dost nezáživné téma, a tak bych docela uvítala, kdyby alespoň film o tom byl podaný trošičku záživněji, nicméně to už by asi ani nebylo ono a ta stupidita soutěží krásy a amerických snů by tolik nevynikla...Vcelku bych řekla, že nápad to byl dobrý, stupidita toho všeho je vyjádřená až dost, ale ten film mě ani nepobavil, nechytl za srdce, ani za mysl, a tak ho hodnotím jako průměr. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích, 8 krásných dívek (ehm, aby byla sranda tak některé z nich jsou, mírně řečeno, pěkně střelené), porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje (ke každé události ve filmu jako vyzpovídává jednotlivé lidičky). Není to vůbec špatné, ale něco tomu chybí, škoda... ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Satirická pecka, ktorá bere ho huby všetko od církvi, cez prisťahovalcov, postihnutých, mŕtvych až po samotnú súťaž krásy, ktorá je konečne(!) vykreslená v celej svojej vyumelkovanej nahote. Mount Rose, je malé mestečko, do ktorého prichádza tým reportérov natočit túto celospoločenskú (sa mi žiadna použit slovíčko folklórnu) udalosť a dokumentárnym štýlom postupne prechádza figurku po figurke jednotlivými zainteresovanými v súťaži American Teen Princess. A figurky gagujú s takou fazónou, že až. Za všetko snáď len témy súťaže: Myslím, že mě napadlo téma. "Jsem hrdá, že jsem Američanka." Jaké bylo téma loňské přehlídky? "Ó, kupuj pouze americké výrobky." A předloni bylo co? "V Americe, tam je sladce!" A vzpomenete si na vaše nejmilejší téma? "Má zem, nám všem!" Lidé se mě ptají, kam na to chodím. Já nevím, možná je to dar Boží. Aleluja! Kupujte a pozerajte!!! Amen... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsem hrdá Američanka.... A já jsem hrdý, že jsem to dokoukal. Vydržel jsem a věřil jsem, že se to zlepší a ....nic. Stupidní komedie, kde sice vystupují krásné ženy, ale způsob natáčení snímku je hrozný. CITÁT - Ježíš má rád vítěze. Ten film se bude líbit těm, co je jim sedmnáct a jsou tak trochu mimo. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

keď som v televízii zazrel upútavky na tento film, pomyslel som si "no zbohom, ďalšia trápna americká tínejdžrovská komédia" - zašiel som však pre istotu sem - na čsfd a urobil som dobre, pretože som na moje prekvapenie prečítal celkom priaznivé kritiky a rozhodol som sa, že si to teda overím na vlastnú päsť - a nastalo moje prekvapenie číslo 2 - skoro 100 minút pri sledovaní tohto filmu nebolo vôbec márnením času, pretože som zhliadol nečakane podarenú a vtipnú sebairóniu, paródiu a sarkastickú komédiu na všetky tínedžerské filmy, na americký sen, na americky typické súťaže krásy a na americky typickú malomeštiackosť. účinkovanie krásnych denise richards, kirsten dunst a najmä brittany murphy bolo ďalším plus. jedným slovom - podarená zábava, popri simpsonovcoch asi druhý najväčší sebaironickokritický pohľad američanov na samých seba ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Scenáristka filmu Lona Williams se kdysi sama zúčastnila místní soutěže krásy. (zajda404)
  • Amy Adams v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Původně se měl film jmenovat "Dairy Queens". (Pumiiix)

Reklama

Reklama