foto

Martin Ešpandr

  • nar. 1976

Biografie

Martin Ešpandr si už jako malý oblíbil všelijaké sporty. Zůstal u atletiky a působí v TJ Sokol Praha Královské Vinohrady jako trenér. Živí se také herectvím. Hraje v seriálech většinou vedlejší role a objevil se i v některých filmech. Oženil se s herečkou a modelkou Anitou Ešpandrovou (rozená Novotná). I ona trénuje v oddíle TJ Sokol Praha Královské Vinohrady.

Monika "sosani" Moravcová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Ketzerbraut (TV film)
Mezihra v Praze
2008 Kouzelná tetička Valentýna (TV film)
2005 Anděl Páně
2001 Brnění a rolničky (TV film)
1991 Biletářka (TV film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Sázka (E01)
2019 Linka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Krejzovi (TV seriál)
Seznamte se, prosím (S02E23)
Jsem opravdu vadnej? (S02E06)
Mazlíčci a jiné potvory (S01E71)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Pěšky v protisměru (S01E26)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Robi v pasti! (S05E49)
2017 Bohéma (TV seriál)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rytíři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky