foto

Justin Monjo

  • nar. 1963
    New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 In the Winter Dark
Never Tell Me Never (TV film)
Smrtihlav
1996 Krakatice (TV film)
1995 Babe - galantní prasátko
Tunnel Vision
Ve jménu cti (TV film)
1994 Útěk z Absolomu
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
Oficiální popření (TV film)
1989 Pozdrav od juggerů
1988 Badlands 2005 (TV film)
Nancy Wake (TV film)
1984 One Night Stand

TV seriály

2004 Cooks, The (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Roar (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Three Dog Night
2017 Ztracen v džungli
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
Spear
2014 Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
2013 The Turning
Válka magazínů (TV film)
2004 The Alice (TV film)

TV seriály

2016 Tomorrow, When the War Began (TV seriál)
2015 Catching Milat (TV seriál)
2014 Kód (TV seriál)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2005 The Alice (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
Prayer (S04E18)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Kansas (S04E12)
What Was Lost: Part 2 - Resurrection (S04E03)
What Was Lost: Part 1 - Sacrifice (S04E02)
2001 Farscape (TV seriál)
The Choice (S03E17)
Losing Time (S03E09)
Suns and Lovers (S03E02)
další epizody (4)
2000 Farscape (TV seriál)
The Locket (S02E16)
Crackers Don't Matter (S02E04)
Taking the Stone (S02E03)
další epizody (4)
1999 Farscape (TV seriál)
A Human Reaction (S01E16)
The Flax (S01E12)
1997 Wildside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace