foto

Kijoši Kobajaši

  • nar. 11.1.1933 (86 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lupin III: Goodbye Partner (TV film)
Lupin the IIIrd: Mine Fudžiko no uso
2017 Lupin the IIIrd: Čikemuri no Išikawa Goemon
2014 Lupin the IIIrd: Jigen Daisuke no Bohyo
2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
Lupin sansei: Princess of the Breeze – Kakusareta kúčú toši (TV film)
Vesmírný pirát Kapitán Harlock
2012 Lupin ikka seizoroi
Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
2011 Ašita no Džó
Black Jack Final
2010 Lupin sansei: The Last Job (TV film)
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
2008 Death note: Následník (TV film)
Hoši no umi no Amuri
Lupin sansei: Green vs Red
Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Lupin sansei: Kiri no Elusive (TV film)
2006 Lupin sansei: Seven Days Rhapsody (TV film)
Zápisník smrti
2005 Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film)
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
Lupin sansei: Otakara henkyaku dai-sakusen!! (TV film)
2002 Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film)
Lupin sansei: Ikiteita madžucuši
Meitantei Conan: Baker Street no bórei
2001 Final Fantasy: Esence života
Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
2000 Lupin sansei: $1 Money Wars (TV film)
1999 Lupin sansei: Ai no da capo - Fujiko's Unlucky Days (TV film)
1998 Lupin sansei: Honō no kioku - Tokyo Crisis (TV film)
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1996 Lupin sansei: Dead or Alive
Lupin sansei: Twilight Gemini no himitsu (TV film)
1995 Hadžimari no bókenšatači: Legend of Crystania
Lupin sansei: Harimao no zaiho wo oe!! (TV film)
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
Ningen kakumei
1994 Dirty Pair Flash
Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film)
1993 Džodžo no kimjó na bóken
Emblem Take 2
Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1992 Kidó senši Gundam 0083: Zeon no zankó
Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Kidó senši Gundam F91
Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
Okama hakušo
1990 Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
Riki Oh 2: Horobi no ko
Violence Jack Hells' Wind
1989 Crusher Joe
Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film)
Midnight Eye Gokú II
Sengoku kitan jótóden: Sóšúhen
1988 Ginga eijú densecu
Makai toši Šindžuku
Sókó kihei Votoms: Red Shoulder Document – Jabó no Roots
Violence Jack: Džigokugai hen
1987 Grey: Digital Target
Sengoku kitan jótóden
1986 Ai City
Amon Saga
Arion
The Humanoid: Ai no wakusei Lezeria
Čódžikú Romanesque Samy: Missing 99
1985 Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
Megazone 23
Sōkō kihei Votoms: The Last Red Shoulder
1984 Mirai šónen Conan: Tokubecu hen – Kjodaiki Gigant no fukkacu
Čikjú monogatari: Telepath 2500
1983 Crusher Joe
Patalliro! Stardust keikaku
1980 O dvanácti měsíčkách
1979 Hoši no Orpheus
Lupin sansei: Cagliostro no širo
1978 Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
1974 Mazinger Z tai Ankoku Daišógun
1973 Kója no šónen Isamu
Mazinger Z tai Devilman
1971 Kick no oni
Ninpú Kamui gaiden: Cukihigai no maki
1970 Kjodžin no hoši: Šukumei no taikecu
1969 Lupin sansei Pilot Film (TV film)
1968 Souseiki
1957 Itošii koibitotači

TV seriály

2018 Lupin sansei: Part 5 (TV seriál)
2016 Sakamoto desu ga? (TV seriál)
2015 Lupin sansei Part 4 (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (26)
2012 Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Spojenec (E18)
Sázka (E15)
Zpověď (E13)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Láska (E12)
Napadení (E11)
Pochyby (E10)
další epizody (9)
Jókai ningen Bem (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Takojaki Mantman (TV seriál)
1997 Hakugei densecu (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1985 Pro Golfer Saru (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Gensen Iwanofu no Massatsu-shirei (E50)
Tottsuan ga Yōshi ni Natta hi (E49)
Hadisu no Namida (E48)
další epizody (27)
1984 Ašita tenki ni náre (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Beirūto Idō-ginkō-gōdatsu-sakusen (E23)
Dia ni Honō wa Niawanai (E22)
Saraba Ōgon-densetsu (E21)
další epizody (23)
1983 Akú daisakusen Srungle (TV seriál)
Tokusó kihei Dorvack (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
Thunderbirds 2086 (TV seriál)
Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál)
1980 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 155 (E155)
Episode 154 (E154)
Episode 153 (E153)
další epizody (39)
1979 Kagaku bókentai Tansar 5 (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (52)
1978 Perrine monogatari (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 64 (E64)
Episode 63 (E63)
Episode 62 (E62)
další epizody (51)
1977 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Čógattai madžucu Robot Ginguiser (TV seriál)
1975 La Seine no hoši (TV seriál)
1972 Lupin sansei (TV seriál)
Ōgon no Daishōbu! (E23)
Sente Hisshō Konpyūtā Sakusen! (E22)
Jajaumamusume o Tasukedase! (E21)
další epizody (13)
1971 Lupin sansei (TV seriál)
Nisesatsutsukuri wo Nerae! (E10)
Koroshiya wa Burūsu o Utau (E09)
Zenin Shūgō Toranpu Sakusen (E08)
další epizody (10)
1970 Kick no oni (TV seriál)
1969 Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
1968 Jókai ningen Bem (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1966 Júsei Kamen (TV seriál)
1965 Učú Patrol Hopper (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky