foto

Carolyn Craig

  • nar. 27.10.1934
    Green Acres, Long Island, New York, USA
  • zem. 12.12.1970 (36 let)
    Culver City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Dům hrůzy
1958 Apache Territory
1957 Gunsight Ridge
Portland Expose
Tvář v davu
Zuřivost rozuzlení
1956 Gigant
1955 Edgar Allan Poe at West Point (TV film)

TV seriály

2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Hands Free (S14E17)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Buffalo Bill Jr (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace