foto

Elisha Cook Jr.

  • nar. 26.12.1903
    San Francisco, California, USA
  • zem. 18.5.1995 (91 let)
    Big Pine, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
1982 Hammett
Terror at Alcatraz (TV film)
1981 Harry's War
Leave 'em Laughing (TV film)
1980 Carny
Tom Horn
1979 Prokletí Salemu (TV film)
Šampion
1977 Dead of Night (TV film)
Šílený býk (TV film)
1976 Nedokončená novela
1975 The Black Bird
Winterhawk
1973 Mesiáš zla
Modrá Electra Glide
Pat Garrett a Billy Kid
Vládce severu
1972 Blacula
The Night Stalker (TV film)
The Scarecrow (TV film)
Velká Northfieldská loupež
1970 El Condor
Night Chase (TV film)
The Movie Murderer (TV film)
1969 Cry for Poor Wally
Ostře sledovaná banka
1968 Rosemary má děťátko
1967 Vítejte do Zlých časů
1966 McNab's Lab (TV film)
1964 Blood on the Arrow
Glass Cage, The
1963 Black Zoo
Johnny Cool
Strašidelný palác
1961 Křivák
1960 College Confidential
Young Juggler, The (TV film)
1959 Dům hrůzy
Jeden den muže mimo zákon
1957 Baby Face Nelson
Chicago Confidential
Plunder Road
The Lonely Man
Voodoo Island
1956 Accused of Murder
Zabíjení
1955 Indiánský bojovník
Trial
1954 Drum Beat
Outlaw's Daughter
1953 Shane
Thunder Over the Plains
1952 Klepáním se neobtěžuj
1951 Behave Yourself!
1949 Flaxy Martin
The Great Gatsby
1947 Fall Guy
The Gangster
The Long Night
Zrozen k zabíjení
1946 Blonde Alibi
Cinderella Jones
Hluboký spánek
Joe Palooka, Champ
The Falcon's Alibi
Two Smart People
1945 Dillinger
Why Girls Leave Home
1944 Dark Mountain
Dark Waters
Přízračná dáma
Up in Arms
1942 A Gentleman at Heart
Manila Calling
Sleepytime Gal
Wildcat
Čáry máry nebožtík
1941 Gangsterská nevěsta
Hellzapoppin'
I Wake Up Screaming
Love Crazy
Maltézský sokol
Man at Large
Četař York
1940 He Married His Wife
Public Deb No. 1
Stranger on the Third Floor
Tin Pan Alley
1939 Grand Jury Secrets
1938 My Lucky Star
Newsboys' Home
Ponorky hrozí
Three Blind Mice
1937 Breezing Home
Danger - Love at Work
Jeho pravá ruka
Life Begins in College
The Devil Is Driving
They Won't Forget
Veřejný ženich
Vítězný běh
1936 Pigskin Parade
Two in a Crowd
1931 Honor Among Lovers
1930 Her Unborn Child

TV seriály

1988 Alf (TV seriál)
Alfova show: část 2. (S03E05)
Návštěva strýčka (S02E16)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
Welcome to Winfield / Quarantine (S01E17)
1980 Magnum (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1967 Star Trek (TV seriál)
Vojenský soud (S01E14)
1964 Destry (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
The Witch (S01E02)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Pint-Sized Client (S02E03)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
1987 Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
1964 The Big Parade of Comedy - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky