foto

María Jesús Hoyos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kůže
2016 Los del túnel
2014 Kamikaze
Marsella
2013 Niños robados (TV film)
Čarodějnice ze Zugarramurdi
2011 Nemají pokoj svévolníci
2010 Lope - Nezkrotný básník
Ptáci z papíru
2006 Kapitán Alatriste
Mujeres en el parque
2003 La suerte dormida
2002 Viento del pueblo: Miguel Hernández (TV film)
1999 Cuando vuelvas a mi lado
1998 Quince
Una pareja perfecta
1997 Resultado final
1996 Pesadilla para un rico
1994 Lazos (TV film)
Siete mil días juntos
1990 Sombra del ciprés es alargada, La
1987 Al acecho
Divinas palabras
Lute: camina o revienta, El
1986 Así como habían sido
El año de las luces
Tiempo de silencio
1985 Elegido, El
Extramuros
Réquiem por un campesino español
1984 Bajo en nicotina
Mujer del juez, La
1981 Trágala, perro
1980 El soplagaitas
1979 Los mitos: Nora (TV film)
1978 El Diputado
1975 Erdbeben in Chili (TV film)
Síla chtivosti
1971 The Trojan Women
1968 Amante estelar, La
1967 Novios 68
Sor Citroen

TV seriály

2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
Seis hermanas (TV seriál)
2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
Internát (TV seriál) - a.z.
En el fondo del mar (S03E04) - a.z.
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
Círculo rojo (TV seriál)
Internát (TV seriál)
Persiguiendo luciérnagas (S02E02)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Pasado es mañana, El (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Géminis, venganza de amor (TV seriál)
Javier ya no vive solo (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Arrayán (TV seriál)
Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Banda de Pérez, La (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Jinetes del alba, Los (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2012 Podvodník

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace