foto

László Konter

  • nar. 12.4.1944 (75 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 No Place Like on the Road
2016 The Man Who Was Thursday
2014 Megdönteni Hajnal Tímeát
2013 Coming Out
1989 Cena zlata
1980 Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1974 Lodník na Dunaji

TV seriály

2019 Hidden: Förstfödd (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2015 X-company (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Hacktion (TV seriál)
Az utolsó fejezet (S04E04)
1993 Kisváros (TV seriál)
Emberrablók (E12)
Jó kis balhé (E11)
1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)
1972 Bors (TV seriál)
Ujjé a Ligetben (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace