foto

László Konter

  • nar. 12.4.1944 (76 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Seveled
2017 No Place Like on the Road
2016 The Man Who Was Thursday
2014 Megdönteni Hajnal Tímeát
2013 Coming Out
1989 Cena zlata
1988 Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1980 Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1974 Lodník na Dunaji
1973 Neapol vidět a...

TV seriály

2019 Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2015 X-company (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2013 Hacktion (TV seriál)
Az utolsó fejezet (S04E04)
2011 Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
1995 Kis Romulusz (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1993 Kisváros (TV seriál)
Emberrablók (E12)
Jó kis balhé (E11)
1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)
1972 Bors (TV seriál)
Ujjé a Ligetben (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky