foto

Sergej Treběsov

  • nar. 19.3.1957 (63 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dueljant
2013 Stalingrad
2012 Já chci taky
2008 Miraž
2002 Doba ledová

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Omut (E27)
Trockij (TV seriál)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Samoje dorogoje (S02E62)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sto tridcať millionov (S08E15)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
2006 Viking (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Děň zdorovja (S02E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obščij narkoz (S06E16)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Spas něrukotvornyj (S04E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Byvšij. Časť 2 (S05E21)
Byvšij. Časť 1 (S05E20)
2001 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Sled bumeranga (S02E03)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Čelovek bez lica. Časť 2 (S02E05)
Čelovek bez lica. Časť 1 (S02E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vračebnaja Tajna (S03E01)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Naslednik (S01E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šla Saša po šosse (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky