foto

Alexandr Simonov

  • nar. 15.6.1972 (48 let)
    Klin, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Grech
2017 Nasťa
2016 Ráj
2014 Bílé noci pošťáka Alexeje Trjapicyna
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)
2012 Dirižjor
Já chci taky
2011 Sunrise/Sunset
2010 Prjačsja!
Topič
2008 Morfij
2007 Náklad 200
2006 Bavorák 2
2004 Miluji jen tebe

TV seriály

2020 Bezopasnyje svjazi (TV seriál)
Chorošij čelovek (TV seriál)
2019 Soděržanki (TV seriál)
2017 Blizkije (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
2014 Slava (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky