foto

Steven Levitan

  • nar. 6.4.1962 (58 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 With You In Spirit (TV film)

TV seriály

2020 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Finale Part 1 (S11E17)
2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Year of Birthdays (S10E22)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Connection Lost (S06E16)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zpráva z minulosti (S05E22)
Tři večeře (S05E13)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sbohem, Grace (S04E24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
My všichni školou povinní (S04E02)
Vypusťte klauny (S03E18)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bunkr (S03E07)
Pánská jízda (S02E18)
Chyceni při činu (S02E13)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Život offline (S02E05)
Tváří v tvář strachu (S01E16)
Patnáct procent (S01E13)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Incident (S01E04)
Pilot (S01E01)
2008 Zpátky do studia (TV seriál)
Chuck a Kelly opět spolu (E14)
Od kolébky do hrobu (E08)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Něco tam nahoře je (E07)
Pilot (E01)
2005 Stacked (TV seriál)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
In Your Dreams (S01E05)
Back Issues (S01E01)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vyhnání z ráje (S03E12)
Je těžké se loučit, když neodjíždíš (S03E10)
1995 Frasier (TV seriál)
Prolomení ledu (S02E20)
1994 The Critic (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Obnova trůnu (S02E11)
1990 Křídla (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2003 With You In Spirit (TV film)

TV seriály

2020 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Finale Part 1 (S11E17)
2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Year of Birthdays (S10E22)
2018 LA to Vegas (TV seriál)
The Yips and the Dead (E02)
Pilot (E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Kiss and Tell (S10E02)
The Escape (S09E21)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Graduates (S08E22)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
American Skyper (S06E24)
Connection Lost (S06E16)
další epizody (4)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Svatba 1/2 (S05E23)
Austrálie (S05E20)
Tři večeře (S05E13)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
První dny (S05E02)
Sbohem, Grace (S04E24)
Wow faktor (S04E18)
další epizody (4)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Když se kácí strom (S04E09)
Velká novina (S04E01)
Velký den (S03E24)
další epizody (4)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Na shledanou na podzim (S02E23)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Havaj (S01E23)
2005 Stacked (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Finale Part 2 (S11E18)
Finale Part 1 (S11E17)
I'm Going to Miss This (S11E16)
další epizody (9)
2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Last Christmas (S11E09)
Tree's a Crowd (S11E08)
The Last Thanksgiving (S11E07)
další epizody (21)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
Putting Down Roots (S10E09)
Kids These Days (S10E08)
další epizody (22)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
No Small Feet (S09E10)
Tough Love (S09E09)
Brushes with Celebrity (S09E08)
další epizody (23)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zimní ples (S08E09)
Tajný spolek (S08E08)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
další epizody (22)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Philův sexy dům (S07E07)
další epizody (23)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (24)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (24)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (24)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
další epizody (24)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (10)
2008 Zpátky do studia (TV seriál)
Kauza rukojmí (E17)
Dům snů (E16)
Rande s překvapením (E15)
další epizody (10)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Něco tam nahoře je (E07)
Gracie a šikana (E06)
Noc plná možností (E05)
další epizody (7)
2005 Stacked (TV seriál)
2003 Třeba mě sežer (TV seriál)
Strange Bedfellows (S07E24)
The Goodbye Girl (S07E23)
Evaluate This! (S07E22)
další epizody (17)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
The Write Stuff (S07E07)
That Burning Passion (S07E06)
Da Sister Who Loved DiMauro (S07E05)
další epizody (20)
2001 Třeba mě sežer (TV seriál)
Christmas? Christmas! (S06E09)
The Haves and the Have-Mores (S06E08)
The Impossible Dream (S06E07)
další epizody (22)
2000 Třeba mě sežer (TV seriál)
Dog Day Afternoon (S05E09)
Slamming Jack (S05E08)
The First Thanksgiving (S05E07)
další epizody (23)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Jack Gets Tough (S04E10)
Love Is in the Air (S04E09)
First Date (S04E08)
další epizody (25)
1998 Třeba mě sežer (TV seriál)
How the Finch Stole Christmas (S03E10)
How Nina Got Her Groove Back (S03E09)
The List (S03E08)
další epizody (26)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Jesus, It's Christmas (S02E09)
Sweet Charity (S02E08)
Twice Burned (S02E07)
další epizody (15)

Herecká filmografie

TV seriály

2020 #blackAF (TV seriál)
může za to otrokářství (E01)
1994 Frasier (TV seriál)
Obnova trůnu (S02E11)

Host

TV pořady

2020 A Modern Farewell (TV pořad)