foto

Petr Weigl

  • nar. 16.3.1939
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 14.7.2018 (79 let)
    Česko

Kontakt

  • e-mail: info@petrweigl.cz

Režijní filmografie

Filmy

1996 Jak se dělá opera (TV film)
1994 Die Winterreise (TV film)
1992 Lady Macbeth Mcenského újezdu
1990 Dumky (TV film)
Salome (TV film)
1989 A Village Romeo and Juliet
1988 Evžen Oněgin (TV film)
Marie Stuartovna (TV film)
Mozartova cesta do Prahy (TV film)
1987 Paví pírko (TV film)
1985 Die Nacht aus Blei (TV film)
J. Massenet: Werther (TV film)
1984 Achilles (TV film)
Utrpení svatého Šebestiána (TV film)
1983 Zuzana Vojířová (TV film)
1982 Turn of the Screw, The (TV film)
1980 Der Wahnwitzige Genius: A. Skriabin (TV film)
1977 Rusalka
1973 Ch. Gounod: Faust a Markéta (TV film)
1972 Dva bratři (TV film)
1971 Don Quijote (TV film)
Romeo a Julie (TV film)
1970 Radúz a Mahulena
1969 Bludiště moci (TV film)
1968 Osamělost (TV film)
Svět je báječné místo k narození (TV film)
1967 Bolero (TV film)
Pas de quatre (TV film)

Dokumentární

1984 L'amore e'destino (koncert)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gangster Ka
1986 Antonyho šance

Dokumentární

2004 Fascinace hudbou a filmem (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Die Winterreise (TV film)
1987 Paví pírko (TV film)
1980 Der Wahnwitzige Genius: A. Skriabin (TV film)
1973 Ch. Gounod: Faust a Markéta (TV film)
1972 Dva bratři (TV film)
1971 Don Quijote (TV film)
1969 Bludiště moci (TV film)
1968 Svět je báječné místo k narození (TV film)
1967 Bolero (TV film)
Pas de quatre (TV film)

Host

TV pořady

2016 Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)

Fanoušci tvůrce