foto

Petr Weigl

  • nar. 16.3.1939
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 14.7.2018 (79 let)
    Česko

Režijní filmografie

Filmy

1996 Jak se dělá opera (TV film)
1994 Die Winterreise (TV film)
1992 Lady Macbeth Mcenského újezdu
1990 Dumky (TV film)
Salome (TV film)
1989 A Village Romeo and Juliet
1988 Evžen Oněgin (TV film)
Marie Stuartovna (TV film)
Mozartova cesta do Prahy (TV film)
1987 Paví pírko (TV film)
1985 Die Nacht aus Blei (TV film)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 17.7.2018  06:42
    anderson
    (hodnocení, komentáře)

    frajer čo obsadil Biehna do úlohy v akej by ho žiaden fanúšik Terminátora nečakal :-) - R.I.P.

Fanoušci tvůrce