foto

Jason Liles

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Rampage Ničitelé (2018)

    - Je zvláštne, že na Georga (Jason Liles) má genetická modifikácia iný dopad, než na ostatné živočíchy. Tým totiž okrem prudkého rastu a agresivity pribudli aj niektoré fyzické zmeny, ktoré však na gorile nebadáme. (rasistik)

  • Rampage Ničitelé (2018)

    - Scéna, ve které George (Jason Liles) sní Claire Wyden (Malin Åkerman), je odkaz na hru, ve které si snědením ženy v červených šatech zvýšíte životy. (NiWi)

  • Death Note (2017)

    - Shinnigami Ryuk byl vytvořen kombinací počítačových a praktických efektů. Postavu navíc ztvárnili dva herci, když Jason Liles hrál postavu v kostýmu a propůjčoval pro motion capture tělesné pohyby, zatímco Willem Dafoe propůjčil postavě svůj hlas a také motion capture obličejových pohybů. (NiWi)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rampage Ničitelé
Slumber
2017 Death Note
2016 V zajetí démonů 2
2012 Muži v černém 3

TV seriály

2020 Star Trek: Picard (TV seriál)
Maps and Legends (S01E02)
2011 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky