foto

Luke Ford

  • nar. 26.3.1981 (38 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Suburban Love Story
2017 What If It Works?
2016 The Osiris Child: Science Fiction Volume One
2015 Infini
2013 Boj o moc (TV film)
Charlieho země
2012 The King Is Dead!
2011 Driver
Face to Face
Red Dog - psí legenda
2010 Království zvěrstev
Nomads (TV film)
2009 3 Acts of Murder (TV film)
Ghost Machine
2008 Bílá vrána
Mumie: Hrob Dračího císaře
2006 Kokoda
2005 Herkules (TV film)
2002 Junction Boys, The (TV film)

TV seriály

2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
Catching Milat (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Tempts Fate (S06E05)
Squizzy Breaks Some Hearts (S06E04)
další epizody (6)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Navěky sbohem (S03E29)
Co jsme si, to jsme si (S03E18)
Vylož mi karty (S03E13)
další epizody (5)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Může za to měsíc (S02E17)
další epizody (10)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Velké závody (S01E16)
Sladkých 18 (S01E11)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace