foto

Andrea Edwards

  • nar. 28.9.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bezchybný plán
2010 Snadný prachy
2009 I skuggan av värmen
2000 Wyvernská záhada (TV film)
1997 Slutspel

TV seriály

2019 Allt jag inte minns (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 Restaurant (TV seriál)
Vaše vlastní většina (S02E09)
2017 Hassel (TV seriál)
Verrat (S01E05)
Illegal (S01E04)
Abschied (S01E03)
další epizody (4)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Tredje fallet (S02E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
Förfalskningen (E05)
Silverkorset (E04)
další epizody (6)
Talismanen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky