foto

Alexej Sidorov

  • nar. 22.8.1968 (50 let)
    Severodvinsk, Rusko, Sovětský svaz

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2018 T 34
2011 Boj s těňju 3: Poslednij raund
2005 Boj se stínem

TV seriály

2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 T 34
2010 Ťomnyj mir
2007 Boj s těňju 2: Revanš
2005 Boj se stínem
2000 Rycarskij roman (TV film)

TV seriály

2014 Seďmaja runa (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace