foto

Chris Dingess

  • nar. 17.2.1974 (45 let)
    Alexandria, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Doom Patrol (TV seriál)
Cult Patrol (E04)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Sweet Little Lies (E03)
2016 Agent Carter (TV seriál)
A Little Song and Dance (S02E09)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Absolution (S03E21)
2015 Agent Carter (TV seriál)
SNAFU (S01E07)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Ramona the Pest (S04E11)
Pack It Up, Pack It In (S04E05)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
For Those About to Rot (S03E10)
Get Outta My Dreams, Get Into My Mouth (S03E05)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Don't Fear the Scott (S02E11)
All Out of Blood (S02E03)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Going Dutch (S01E11)
Children Shouldn't Play with Undead Things (S01E08)
Wouldn't It Be Nice (If We Were Human) (S01E04)
Chaos (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
My Brother's Reaper (S02E10)
The Sweet Science (S02E03)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Leak (S01E17)
Muži na stromech (TV seriál)
Host do domu... (S02E16)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
V ringu přání a stížností (S02E04)
Ber to jako chlap (S01E15)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Já na bráchu, brácha na mě (S01E08)
Kdo dá víc? (S01E03)
The Bedford Diaries (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
When Push Comes to Shove: Part 1 (S01E16)
A Priest, a Doctor and a Medium Walk Into an Execution Chamber (S01E12)
The Other Side of the Tracks (S01E10)
2000 Ed (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace