foto

Johanna Vuoksenmaa

  • nar. 21.9.1965 (53 let)
    Hämeenlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Tábor pro dospělé
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2009 Toinen jalka haudasta
2006 Onni von Sopanen
2003 Nousukausi
2000 Taivas tiellä (studentský film)
1999 Apinamies! (studentský film)
1997 Omassa vuoteessa (studentský film)

TV seriály

2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (12)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Jaana (S02E12)
Tuuli (S02E11)
Julia ja Julianna (S02E10)
další epizody (12)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Joku kaltaiseni (TV seriál)
Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
2000 Siperian Nero! (TV seriál)

Dokumentární

2003 Elämysmatka Nousukauteen

TV pořady

2002 Paristo (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tábor pro dospělé
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2000 Taivas tiellä (studentský film)
1999 Demokratia. Vitamiinit. Oppositio. (studentský film)
1997 Omassa vuoteessa (studentský film)
1996 Kansalainen Kent (studentský film)

TV seriály

2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (12)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Jaana (S02E12)
Tuuli (S02E11)
Julia ja Julianna (S02E10)
další epizody (12)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
Sydänjää (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)

Dokumentární

1997 Made in Filmland (studentský film)

TV pořady

2002 Paristo (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

1997 Omassa vuoteessa (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Pythonin hännällä (TV film)
2003 Elämysmatka Nousukauteen

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Maria! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Jos (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace