foto

Martin Bruchmann

  • nar. 18.9.1989 (29 let)
    Leipzig, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Werk ohne Autor
2017 Tatort - Hardcore (TV film)
2013 Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
2012 Silent Youth
Věž (TV film)
2010 Tatort - Heimwärts (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (E05)
2012 Alles Klara (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace