foto

Martin Bruchmann

  • nar. 18.9.1989 (30 let)
    Leipzig, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
2017 Tatort - Hardcore (TV film)
2013 Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
2012 Silent Youth
Věž (TV film)
2010 Tatort - Heimwärts (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (S01E05)
Vraždy na severu (TV seriál)
Dunkle Wasser (S05E02)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schuss durch die Tür (S14E17)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky