foto

Masahiro Tokuda

  • nar. 2.10.1984 (36 let)
    prefektura Kagošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
Zenigata Keibu (TV film)
2016 Mómoku no Jošinori-sensei (TV film)
2015 Kásan, ore wa daidžóbu (TV film)
Taiši kakka no rjórinin (TV film)
The Last Cop (TV film)
2014 Autobán (TV film)
Jiken Kyumeii 2 - IMAT no Kiseki (TV film)
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2013 Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Šikeidai no 72 džikan (TV film)

TV seriály

2020 MIU404 (TV seriál)
2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
In hand (TV seriál)
2018 Džúšinki Pandora (TV seriál)
Erabareta Mirai (E26)
Kuroki Kagayaki (E25)
Shinka no Hate (E24)
další epizody (26)
Good Doctor (TV seriál)
Seigi no Se (TV seriál)
Tasogare rjúseigun (TV seriál)
Unnatural (TV seriál)
2017 Blanket Cats (TV seriál)
Haha ni naru (TV seriál)
Kanna-san (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
Okusama wa, toriacukai čúi (TV seriál)
Onna no Kunshou (TV seriál)
Zenigata Keibu (TV seriál)
Zenigata Keibu ~ Shikkoku no Hanzai File (TV seriál)
2016 Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
Ie uru onna (TV seriál)
Kinpika (TV seriál)
Last Cop (TV seriál)
Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Ghost Writer (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Jókoso, wagaja e (TV seriál)
Sekando Rabu (TV seriál)
Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2014 Cinderella Date (TV seriál)
Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Kjó wa kaiša jasumimasu (TV seriál)
Sengoku Basara: Judge End (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 Misu pairotto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky