foto

Ken Tremblett

  • nar. 22.11.1965 (55 let)
    Pembroke, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Holiday Date (TV film)
2018 Aurora Teagarden Mysteries: The Disappearing Game (TV film)
Wedding of Dreams (TV film)
2017 12 Days (TV film)
2016 Unleashing Mr. Darcy (TV film)
2004 Smrtící lekce (TV film)

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Apologies (2005–2015) (E08)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Perspective (S01E09)
Seal Team 6 (TV seriál)
The Reckoning (S02E09)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
Masks (S02E05)
další epizody (4)
2015 The Whispers (TV seriál)
Homesick (E11)
The Archer (E06)
2014 Rush (TV seriál)
Bitter Sweet Symphony (E10)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Agentura Jasno (TV seriál)
Cog Blocked (S08E05)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Líbání (S04E05)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
2004 Andromeda (TV seriál)
The Weight: Part Two (S05E02)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Vyvolený (E15)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Dítě květin (S07E12)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Dekomprese (S06E13)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Hell Week (S03E06)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
The Worst Night of Your Life (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky