foto

Silvana Gallardo

  • nar. 13.1.1953
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.1.2012 (58 let)
    Paris, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
1991 Prison Stories: Women on the Inside (TV film)
1990 Sluneční hrozba
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1988 Ze tmy
1987 Deadly Care (TV film)
1986 Drogy z Times Square (TV film)
1985 Copacabana (TV film)
1984 Mlčení srdce (TV film)
Vraždy podle kalendáře (TV film)
1983 Ryan's Four (TV film)
1982 Přání smrti 2
1980 Windwalker
1978 Many Loves of Arthur, The (TV film)

TV seriály

2003 Kingpin (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Prolhaný Jack (S02E06)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace