foto

Gerry Wolff

  • nar. 23.6.1920
    Brémy, Německá říše
  • zem. 16.2.2005 (84 let)
    Oranienburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
2002 Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
2001 Engel sucht Flügel (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
2000 Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
Schrott - Die Atzenposse
Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
1998 Liebe deine Nächste!
1997 Coup, Der (TV film)
Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
1996 Babuschka (TV film)
Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
Herberge für einen Frühling (TV film)
1994 Wenn alle Deutschen schlafen (TV film)
1993 Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
1992 Trio, Das (TV film)
1990 Wenn du groß bist, lieber Adam
1989 Maihime
Princezna Husopaska
1988 Stunde der Wahrheit (TV film)
1986 1913 (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: 1913 (TV film)
Das wirkliche Blau (TV film)
Mönch ärgere dich nicht (TV film)
Přízrak v křoví (TV film)
So viele Träume
1985 Die Wäscherin von Portillon (TV film)
Franziska (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Spinnefix (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Familie Rechlin (TV film)
Princ za sedmero moři
Sternengucker und Fransenprofessor (TV film)
Wenn's donnert, blüht der Gummibaum (TV film)
1981 Alexandr Maleňkij
Aus der Franzosenzeit (TV film)
Sturz, Der
Überblickt man die Jahre (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Glück im Hinterhaus
Kunstraub (TV film)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
Zrcadlo velkého mága
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Achillesferse
Anton kouzelník
Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
Nicht nur zur Weihnachtszeit (TV film)
Rote Erde (TV film)
Vier Tropfen (divadelní záznam)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
El Cantor (TV film)
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
Cesta do nicoty (TV film)
Die Bibliothekarin (TV film)
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Till Enšpígl
1974 Der Maulheld (TV film)
Die Explosion auf der Maine (TV film)
Die Mission (TV film)
Kit a spol.
Mädchen Malle, Das (TV film)
Orfeus v podsvětí
Tak třeba Josef
Výběrové příbuzenstvo
1973 Apači
Aus dem Leben eines Taugenichts
Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Kraftprobe (TV film)
Die Hosen des Ritters Bredow
1972 Der Mörder sitzt im Wembley-Stadion (TV film)
Kalkutta, 4. Mai (TV film)
Nur ein Spaß (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Tekumseh
1971 Alfa 1
In Sachen Adam und Eva (TV film)
Statečný Osceola
1970 Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
Smrtelný omyl
1969 Bílí vlci
Um vier kommt Irene (TV film)
1968 Výstřely pod šibenicí
1967 Geschichten jener Nacht
Kinder der Sonne (TV film)
Zwei Engel steigen aus (TV film)
1966 Der Ehedoktor (TV film)
Der Präsident ist beleidigt (TV film)
1965 Antike Münze, Die
Das Risiko (TV film)
Poker zu dritt (TV film)
1964 Der Stammgast (TV film)
Preludio 11
1963 Alle meine Söhne (TV film)
Die gute Partie (TV film)
Nahý mezi vlky
Nyní i v hodinu mé smrti
Přísně tajné
Stacheltier - Der Dieb von San Marengo, Das
Was Ihr wollt (TV film)
1962 Die schwarze Galeere
Kinnhaken, Der
Revue um Mitternacht
Tanz am Sonnabend
U francouzských krbů
1961 Die letzte Nacht (TV film)
Honba za botou
Kleid, Das
Premiere im Admiralspalast (TV film)
1960 Die letzte Probe (TV film)
Parole Freies Deutschland (TV film)
Smyk
Wo der Zug nicht lange hält
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
Maibowle
Paul Eszterág schweigt (TV film)
1958 Die Feststellung
Emilia Galotti
Professor Mamlock (divadelní záznam)
Ročník 21
1957 Bärenburger Schnurre
Polonia-Express (TV film)
V zrcadle bílých hor
1956 Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)
Nekrassow (TV film)
Uzdravení
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy

TV seriály

1997 Lexx (TV seriál)
Eating Pattern (S01E03)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Bomby na 92. kilometru (S01E01)
Wolkenstein (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1975 Im Netz (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
1966 Ohne Kampf kein Sieg (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)

Dokumentární

1972 Hochzeit - Hochzeit
1971 DDR - Das sind wir, Teil 8 - vyp.
1970 Programm DDR - vyp.
1969 Heiner Hinrichs - Protokoll eines Charakters (TV film)
1962 Filmmagazin Nr. 2 - Achtung 8x aufgeblendet - a.z.
1957 Flieger von morgen - vyp.
1956 Už nikdy, kamarádi!
1954 Ludwig van Beethoven - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace