foto

Barbara Morawiecz

  • nar. 14.3.1938
    Berlin, Německá říše
  • zem. 3.8.2017 (79 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sein letztes Rennen
2012 Bis zum Horizont, dann links!
Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
2010 Tatort - Hitchcock und Frau Wernicke (TV film)
2008 Augenzeugin (TV film)
Popelkou na jednu noc (TV film)
2007 Pochod milionů (TV film)
2006 Podivné dědictví (TV film)
2005 Der Grenzer und das Mädchen (TV film)
2004 Zeit nach der Trauer (TV film)
1998 Hundert Jahre Brecht
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
Der Mann auf der Bettkante (TV film)
1990 Neuner
1989 Abschied vom falschen Paradies
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film)
Goldjunge
1987 Der sexte Sinn (TV film)
Mrs. Harris fährt nach Moskau (TV film)
1986 Fernes Leben, Ein (TV film)
1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
Kampfschwimmer, Der (TV film)
1984 Ediths Tagebuch
Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
1982 Leben im Winter (TV film)
Rendezvous in Paris
1980 Die Gräfin vom Chamissoplatz. Eine Geschichte aus dem heutigen Berlin (TV film)
Die Judenbuche (TV film)
Děti z domu číslo 67
Meister Timpe (TV film)
1979 Fallstudien (TV film)
1976 Rosaura kam um zehn (TV film)
S láskou k vlasti nejdál dojdeš
Verlorenes Leben
1971 Aus dem Alltag in der DDR: Dritter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
1969 Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
1968 Anna Böckler (TV film)

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící písek (S03E05)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace