foto

Darja Moroz

  • nar. 1.9.1983 (35 let)
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děň do
2017 Grafomanija
Nasťa
Tak složilis zvjozdy
2016 #Vsjo_ispraviť!?!
2015 ...a jitra jsou zde tichá
Pionýři hrdinové
2014 Durak
Obnimi meňa (TV film)
2012 Dirižjor
Ocelový motýlek
Skazka. Jesť
2010 Dom Solnca
2009 Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
2008 Ottepel
Žij a nezapomínej
2006 Naninská Krajina
Únik z kruhu
2001 Dikarka
2000 Fortuna
1999 Afinskije večera
1997 Krizis srednego vozrasta
1992 Čjornyj kvadrat
1986 Dopolnitělnoje vremja
1984 Milyj, dorogoj, ljubimyj, jedinstvěnnyj...

TV seriály

2019 Rusalki (TV seriál)
Soděržanki (TV seriál)
2018 Čužaja krov (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
2016 Diletant (TV seriál)
Krasnyje braslety (TV seriál)
Prestuplenije (TV seriál)
2015 Bez svidětělej 2 (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Děpartament (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Dostojevskij (TV seriál)
Zabytyj (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
2009 Lovuška (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace