foto

Acuhiro Tomioka

  • nar. 25.11.1967 (51 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pokemon The Movie XY&Z: Volcanion to karakuri no Magiana
2015 Odemaši šómadžin Hoopa
Pokémon 18: Hoopa a střet věků
2014 Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
2011 Fairy Tail
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
2009 Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
2005 Nepos Napos
2004 Green Green Thirteen Erolutions
2002 Vandread: Gekitóhen
2001 Pocket Monsters Crystal: Raikou ikazuči no densecu (TV film)
1998 Beyond
1997 Buttobi!! CPU
Ecchies
Júwaku countdown: Akira
1996 Power Dolls

TV seriály

2017 18if (TV seriál)
Atom: The Beginning (TV seriál)
2016 Gjakuten saiban: Sono "šindžicu", igi ari! (TV seriál)
Pocket Monsters Sun & Moon (TV seriál)
Pokemon Generations (TV seriál)
2014 Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
2012 Zetman (TV seriál)
2011 IS: Infinite Stratos (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
2008 Crystal Blaze (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Special A (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
2007 Prism Ark (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Glass no Kantai (TV seriál)
Makai senki Disgaea (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Ray the Animation (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)
Green Green (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
2002 Čódžúšin Gravion (TV seriál)
2001 Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Mahó šódžo neko Taruto (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Džibaku-kun: Twelve World Story (TV seriál)
Gokudó-kun man'júki (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
1998 AWOL (TV seriál)
Eat-Man '98 (TV seriál)
Á! Megami-sama! Čiččai tte koto wa benri da ne! (TV seriál)
1997 Eat-Man (TV seriál)
Next Senki Ehrgeiz (TV seriál)
1996 Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Modžakó (TV seriál)
1991 Taijó no júša Fighbird (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace