foto

Jeong-eui Roh

  • nar. 31.7.2001 (16 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na bomu eolgoli bogo sipda
Sonyeoeui segye
2016 Tamjeong Honggildong: sarajin maeul
2015 Deo pon
2011 Naneun abbada

TV seriály

2017 Myeongbulheojeon (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
2012 Deurim hai 2 (TV seriál)
Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2011 Chonggagne yachaegage (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace