foto

George Robotham

  • nar. 10.1.1921
    Sacramento, California, USA
  • zem. 1.2.2007 (86 let)
    Boon, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Lebkouni
Rozhodující úder
1985 Rošťáci
1979 Zajatec na Zendě
1976 Invisible Strangler
1975 Last Survivors, The (TV film)
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
Šéf je mrtvý
1968 5 Card Stud
The Split
1962 Mermaids of Tiburon
1960 Spartakus
1957 The Garment Jungle
The Way to the Gold
1956 Desatero přikázání
Ukradený vlak
1955 Many Rivers to Cross
The Prodigal
1954 Gunfighters of the Northwest
1953 Roucho
Savage Mutiny
1952 Invitation
1951 Captain Video, Master of the Stratosphere
Mysterious Island
1950 Chain Gang
Cody of the Pony Express
Last of the Buccaneers
1949 Batman and Robin
Bride of Vengeance
1948 Johanka z Arcu
1943 Směr Tokio

TV seriály

1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Tourist Attraction (S01E13)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Atom Man Vs. Superman (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1977 Dark Echo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace