foto

Cooper Dodson

  • nar. 2006
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Wisdom for Heroes
2017 Deadly Devotion
2015 Pan Dokonalý
Táta je doma
2014 Stay-at-Home Dads

TV seriály

2019 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
End of the Line (S05E16)
Channel 5 (S05E15)
Leave What You Don't (S05E13)
další epizody (9)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Vrátili jsme Americe její slávu (S07E11)
Věrnost až za hrob (S07E09)
Díry (S07E05)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 Proslavil mě skandál (TV seriál)
2015 Proslavila mě vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky