Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell je strašný frajer všade kde sa objaví a tento film nie je výnimka. Avšak všetko má svoje hranice a tu mi tá jeho neohrozenosť s akou sa uhýba guľkám a bezstarostne vtipkuje s hitmanmi čo ho chcú zabiť začala časom liezť na nervy. Anna Kendrick je na tom rovnako - bežne je mi veľmi sympatická, no tu sa vôbec nechovala ako normálny človek a keď v závere so smiechom zabíjala ľudí, tak som mal dosť čudný pocit. Ak by odľahčený tón filmu nebol hnaný ďaleko za hranice uveriteľnosti, tak by som si film užil o dosť viac. 5-/10 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Další z narůstající řady akčních komedií, které člověk nemůže brát absolutně vážně. Nenávidím romantické filmy, ale Mr. Right je tak neuvěřitelná hovadina, že jsem si film okamžitě zamilovala. Nic tam vlastně nedává smysl, hlavně teda proměna "obyčejné" holky v mrštného zabijáka, já jsem se ale úžasně bavila. Úchvatný Sam Rockwell a překvapivě vtipná Anna Kendrick se navzájem dokonale doplňovali a vytvořili vynikající atmosféru, která chybí většině dnešních rádoby komedií, stejně jako většině akčních filmů. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kvoli jednej vtipnej scene z traileru a tak trochu i kvoli cute Anicke som z nejakeho dovodu siahol po tomto filme. Postavene je to na absurditach a zial ani prerod Anny Kendrick som jej postave neuveril. Tych par komedialnych prvkov nestalo za vela. Bavil som prakticky len obcas na wtf-reakciach Sam-a Rockwell-a. Neodporucam. Romanticka linia nefunguje uz vobec. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nevie čím chce byť. Chce byť pohodová, zábavná, uvoľnená, akčná, svižná, romantická, neotrelá a vo výsledku je všetkým, ale z každého len tak trošku. Zvláštna chémia medzi ústrednou dvojicou ako tak funguje, ale celý čas som mal pocit, že kedy sa to teda už konečne rozjede, kedy konečne humor začne využívať potenciál zápletky. Tie 2* sú vlastne moc, ale 1,5 * sa udeliť nedá, takže... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama