foto

Ken Vedsegaard

  • nar. 14.10.1972 (46 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hjemsøkt
2008 A Viking Saga
2007 45 cm
2005 Den rette ånd
2002 Slim Slam Slum
1996 Fede tider
1995 Poslední hodina
1993 Det forsømte forår
1992 En dag i oktober
1991 Chlapci od svatého Petra
Høfeber
1988 Eminy stíny
Guldregn

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2017 Mercur (TV seriál)
Black Widows (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
Del 14, August 1961 (S02E04)
Del 13, 1959 (S02E03)
další epizody (5)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
Del 9, 1956 (S01E09)
Del 8, 1954 (S01E08)
další epizody (10)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace