foto

Synnøve Macody Lund

  • nar. 24.5.1976 (42 let)
    Stord, Hordaland, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dívka v pavoučí síti
2017 Cesta za králem trollů
Hjemsøkt
2011 Lovci hlav

TV seriály

2018 Nielegalni (TV seriál)
2016 Bez poskvrny (TV seriál)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
Dommen (S02E05)
další epizody (5)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2011 The Big Picture (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace