foto

Milan Maryška

  • nar. 23.3.1943
    Žamberk, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 4.12.2002 (59 let)
    Cesarei, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Návrat ztraceného syna

Dokumentární

2005 Obrazy, slova a svědomí (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
1999 Vasil Bilak - vlastenec internacionalista (TV film)
1997 Sny a skutečnost Hanzelky a Zikmunda (TV film)
1996 Svobody se nevzdáme (TV seriál)
1994 Zač jsme bojovali (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

  • gay (režisér)
  • gay (scenárista)