foto

Ken Eluto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Sharing (TV film)
2014 Učitelem z nouze
2004 Jablko sváru (TV film)
2001 Rána do srdce (TV film)
1982 Forty Deuce

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Nobody Is Ever Missing (S01E10)
Austerlitz (S01E07)
Lifeboats (S01E03)
další epizody (4)
The Purge (TV seriál)
The Forgotten (S01E06)
The Urge to Purge (S01E03)
2017 Great News (TV seriál)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
2015 Facka (TV seriál)
Ritchie (E08)
Connie (E05)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
další epizody (4)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Unwindulax (S07E04)
Governor Dunston (S07E02)
další epizody (13)
2011 Znuděný k smrti (TV seriál)
Zapomeňte na sledě (S03E07)
Koupám se jako Lady Macbeth (S03E05)
Černý to ó čas (S03E03)
další epizody (4)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
I Heart Connecticut (S05E19)
Queen of Jordan (S05E17)
další epizody (6)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Útěk ze Zámku (S02E07)
Čtyřicet dva svisle (S02E05)
V Gowanuském kanálu je kapavka (S02E03)
další epizody (4)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Chain Reaction of Mental Anguish (S05E09)
College (S05E08)
Gentleman's Intermission (S05E06)
další epizody (11)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Filmovaný knokaut (S01E08)
Případ krásné vyděračky (S01E06)
Případ ztraceného scénáře (S01E03)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Řešitelé problémů (S04E05)
další epizody (12)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Zaručená investice (S03E04)
Ten, který vzkřísil Noční soud (S03E03)
Reparát (S03E01)
další epizody (6)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Někoho milovat (S02E06)
Zelený mužík (S02E05)
další epizody (5)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2005 Starved (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
1998 Irish in America: Long Journey Home, The (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2014 Roky nebezpečného života (TV seriál)
2013 Fall to Grace
2009 Strasti reverenda Teda (TV film)
2007 NY77: Mrazivý rok v pekle (TV film)
2005 Protokoly sionských mudrců
2004 Heir to an Execution
2002 Secret Lives: Hidden Children and Their Rescuers During WWII
2000 Kennedy Center Presents: Speak Truth to Power, The (TV film)
1992 Behind the Scenes (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
1984 Strokes of Genius (TV seriál)

TV pořady

2008 Classical Baby (I'm Grown Up Now): The Poetry Show (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace