foto

Andrew Doerfer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
1997 Černá kavalérie (TV film)
1995 Poslední vzdech
1994 Velký závod
1993 Cooperstown (TV film)
1992 Při výkonu služby: Obléhání Marionu (TV film)

TV seriály

2018 A Million Little Things (TV seriál)
Friday Night Dinner (S01E04)
Pilot (S01E01)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Pilot (E01)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Baka, Bile and Baseball Bats (S01E10)
How Much Vomit? (S01E08)
Man Eat Man (S01E05)
další epizody (4)
2016 Agent Carter (TV seriál)
A Little Song and Dance (S02E09)
Life of the Party (S02E06)
Better Angels (S02E03)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
Stockholm (E10)
Mama's Boy (E07)
další epizody (4)
2014 Benched (TV seriál)
Growing Up Fisher (TV seriál)
Growing Up Fairbanks (E13)
Madi About You (E12)
Desk/Job (E09)
další epizody (7)
2013 Camp (TV seriál)
Family Tools (TV seriál)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Co řeknou lidi (S08E21)
Na každém kroku (S08E18)
Ona mě potřebuje (S08E15)
další epizody (4)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nářek čarodějnice (S08E06)
Dívej se, jak změním svět (S08E03)
Přijďte k nám na večeři (S07E23)
další epizody (6)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
Co je štěstí (S07E03)
další epizody (8)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Nevstupovat na trávník (S06E06)
Všichni říkají, nedělej to (S05E23)
další epizody (7)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Co člověk potřebuje (S05E07)
Zase v jednom kole (S05E04)
další epizody (8)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
Jestli něco nesnáším (S04E04)
Tak už to víš (S04E01)
další epizody (7)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Prásk! (S03E07)
Jako dřív (S03E04)
další epizody (9)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Odvrácená strana (S02E07)
Já mám tátu rád (S02E04)
další epizody (8)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
The Court (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Big Apple (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1997 Total Security (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Stíny minulosti (S07E14)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nesuď dámu podle milence (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace