Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (93)

uodevr 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější zombie flákota od Shaun of the Dead, nejvíc šokující od Walking Dead. Amíci se fakt pochlapili, natolik odvážné gore, decentní míru bizára a neskutečně návykový nadhled jsem si opravdu ani netroufal slibovat, and yet! Suspension of desbelief dostává pekelně do těla, ale při nepřerušovaném bingu si člověk fakt ani nevšimne. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodina Hammondovcov žije pokojným životom v Santa Clarite. Pracovnou náplňou Sheily a Joela je predaj luxusných domov. Ich život sa však kompletne obráti, keď sa Sheila nečakane premení na Zombie. To ich prácu značne komplikuje, pretože má chuť na mäso zákazníkov. Rodina preto musí spojiť sily a postarať sa o to, aby mala matka dostatok potravy bez toho, aby niekto zo Santa Clarity zistil niečo o ich nepríjemnom tajomstve. - Pred pozeraním tohto seriálu som nepočítal s tým, že by tvorcovia v rámci gore ukázali vela, ale v tomto aspekte ma tento seriál príjemne prekvapil. Tvorcovia sa nebáli odviazať a občas sa bolo na čo pozerať. Solídne herecké obsadenie dokáže aj napriek dlhším dialógom vždy príjemne pobaviť, a keď ide do tuhého, tak jednoducho musíte tejto rodine zasiahnutej Zombie vírusom držať palce. Vedlajšie postavy sú tiež naladené na podobnú vlnu, takže ako občasné odlahčenie napätia sú vyhovujúce. Každopádne oceňujem hlavne to, že Netflix nezabúda ani na nové projekty pre milovníkov hororu. + herečka z Scream + herec z The Crazies + herečka z Sharknado 3: Oh Hell No! + herec z Piranha + herec z Halloween + herec z American Horror Story ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

už samotný nápad,kdy "zombíci" jsou úplně normální a ne chrčící hromádka kostí a kůže je super.Když se k tomu navíc přidá neodolatelná Drew Barrymore a ještě lepší Timothy Olyphant,vznikne vtipná,návyková a nebýt některých trochu explicitnějších věcí i překvapivě rodinná podíváná.Škoda,že se Netflix rozhodl po třech řadách zrušit.Klidně bych si ještě pár dílů dal...80% ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Moc to nechápu: 1. série byla nic moc. Nepřišla mi vtipná, mezi herci to úplně nefungovalo, prostě slabota - dávám 3 hvězdy. No a pak přišla série druhá - PECKA! Vtípky by fajn, Drew to moc slušelo a obecně to mělo jiskru a spád. Některé hlášky byly fakt legendární :) Nechci řešit přibírání a shazování váhy, ale očividně na tom něco je. (Ano, taky jsem si googlovala, jestli je Drew pregnant. Shame on me.) Protože jinak si nedokážu výrazný vzrůst kvality vysvětlit. No což mě teď přivádí k sérii třetí, která se bohužel podobá více té první. Ach jo Drew. Mrzí mě to o to víc, když vidím, že ten potenciál tam prostě je. :-/ Jo a zapomněla jsem zmínit skvělého Nathana Filliona ten mi ve třetí sérii taky chybí. Edit: třetí sérka byla skoro stejně dobrá jak druhá. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% Moc šancí jsem tomu skutečně nedával, ale nakonec se z toho vyklubala příjmená záležitost, která postupem času chytne a zaháčkuje vás. SCD se dá nazvat sitcomem, avšak bez absence smějícího se publika. Stačilo pár dílů a všechny hlavní postavy jsem si skutečně zamiloval. Líbí se mi černý a nekorektní humor a vlastně i vymyšlená dějová linka. 2. série - 90% Pořád to skvěle funguje. Postavy jsem si už zamiloval, líbí se mi směr humoru. Příběhová linka se snaží být zajímavá, což se v jistých mezích daří. Spíš to u mě funguje díky chemii a vtipným situacím. Hlavně, všichni to jsou sympaťáci a celkově je to skvěle originální. 3. série - 70% Už je zde trochu cítit únava materiálu. Samotné vtípky stále fungují dobře, ale celkový příběh a jeho vývoj, tak trochu vaří z vody. Jako celek - tedy všechny série dohromady - je to ale skvěle originální a zábavné... ()

Galerie (337)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě Sheila (Drew Barrymore) rozbije talíř, na kterém je vidět nápis „Prague Cas...“, tedy Pražský hrad. Všimne si toho i Sheila a zareaguje na to. (Wade)
  • Prvá dve časti natočil režisér Ruben Fleischer. Jeho priezvisko v nemčine znamená "mäsiar". (Astonko)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama