foto

Drew Fuller

  • nar. 19.5.1980 (37 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Drew Fuller (celým jménem Andrew Alan Fuller) se narodil 19. května 1980 v Athertonu v Kalifornii. Vyrůstal ale v Newport Beach. Má mladší sestru Hilary. Drew patří mezi velmi ctižádostivé herce a od útlého mládí dělal všechno proto, aby byl slavný. Hercem chtěl být odjakživa, ale jak to tak už bývá, nic se neděje tak, jak si to představujeme.

Drew se vydává na cestu modela a je jasné, že se mu dařilo. Předváděl a fotil pro značky Prada, Calvin Klein nebo pro Tommyho Hilfigera. Ale jeho snem nebylo předvádění na molu, ale před kamerou. Proto si zaplatil prestižní herecký kurs. Po něm se účastnil všelijakých konkursů a dostával role v malých a často i špatných filmech.

Až v roce 2004 se objevila nabídka na seriál ČARODĚJKY. Drew samozřejmě kývl, protože v té době se mu moc nedařilo. Díky seriálu, kde hraje světlonoše Chrise, se mu podařilo konečně zviditelnit. I když asi ne tak jak si představoval. V roce 2001 si střihl malou roli ve filmu JEDINEČNÝ s Jetem Li. Pak následovaly hostující role v seriálu O.C a v roce 2004 v seriálu HUFF. Jeho zatím jediná hlavní role je ve filmu 12 PODMÍNEK K DĚDICTVÍ (2006), kde hraje syna zemřelého milionáře, který musí projít cestu poznání na jejímž konci je vysněné dědictví.

V roce 2007 si ve filmu BLONDE AMBITION zahrál přítele Jessicy Simpson, který ji podvádí. V témže roce začíná natáčet seriál ARMY WIVES, ve kterém působí už 3 sezóny. Jeho zatím poslední filmový počin je televizní film THE CIRCUIT, ve kterém mu sekunduje Michelle Trachtenberg.

Pavla "widla" Vidličková

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Story of Bonnie and Clyde
2017 Mas Que Hermanos
2015 Bachelors
Dispatch
Love Finds You in Charm (TV film)
2014 Fatal Instinct
On Paper (TV film)
2010 The Kane Files: Life of Trial
2008 Dealer
Okruh (TV film)
2007 Ambiciózní blondýnka
2006 Poslední mise
12 podmínek k dědictví
2004 Close Call
2002 Home of the Brave (TV film)
Klan upírů
2001 Jedinečný
2000 Voodoo Academy

TV seriály

2007 Army Wives (TV seriál)
2006 Huff (TV seriál)
Kukuřičná pole v L.A. (S02E08)
2003 O.C. (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

Hudební videoklipy

2000 The Calling: Wherever You Will Go (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace