foto

Makio Inoue

  • nar. 30.11.1940 (78 let)
    Yamanashi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lupin ikka seizoroi
2010 Lupin sansei: The Last Job (TV film)
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
2008 Lupin sansei: Green vs Red
Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
2007 Lupin sansei: Kiri no Elusive (TV film)
2006 Lupin sansei: Seven Days Rhapsody (TV film)
2005 Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)
2004 Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film)
2003 Lupin sansei: Otakara henkyaku dai-sakusen!! (TV film)
2002 Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film)
Lupin sansei: Ikiteita madžucuši
2001 Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
2000 Lupin sansei: $1 Money Wars (TV film)
1999 Lupin sansei: Ai no da capo - Fujiko's Unlucky Days (TV film)
1998 Lupin sansei: Honō no kioku - Tokyo Crisis (TV film)
Queen Emeraldas
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1996 Lupin sansei: Dead or Alive
Lupin sansei: Twilight Gemini no himitsu (TV film)
1995 Lupin sansei: Harimao no zaiho wo oe!! (TV film)
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
1994 Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film)
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
1990 Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
1989 Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film)
1988 Ginga eijú densecu
1986 Toki no tabibito
Urban Square: Kóhaku no cuigeki
1985 Area 88
Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
Mudžigen Hunter Fandora
1984 Šónen Kenija
1982 Andromeda Stories (TV film)
Haguregumo
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
Waga seišun no Arcadia
1981 Bremen Four (TV film)
Hashire Melos (TV film)
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
Nacu e no tobira
Příhody malého jednorožce
Šunmao monogatari: Taotao
1979 Galaktický expres 999
Ginga tecudó 999
Lupin sansei: Cagliostro no širo
1978 Candy Candy: Haru no jobigoe
Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
1969 Kjodžin no hoši: Ike ike Hjúma

TV seriály

2004 Samurai Champloo (TV seriál)
1985 Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Gensen Iwanofu no Massatsu-shirei (E50)
Tottsuan ga Yōshi ni Natta hi (E49)
Hadisu no Namida (E48)
další epizody (27)
1984 Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Beirūto Idō-ginkō-gōdatsu-sakusen (E23)
Dia ni Honō wa Niawanai (E22)
Saraba Ōgon-densetsu (E21)
další epizody (23)
1982 Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál)
1981 Honey Honey no suteki na bóken (TV seriál)
1980 Ganbare Genki (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 155 (E155)
Episode 154 (E154)
Episode 153 (E153)
další epizody (39)
1979 Entaku no kiši monogatari: Moero Arthur (TV seriál)
Učú kúbo Blue Noah (TV seriál)
Šin Kjodžin no hoši II (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (52)
Candy Candy (TV seriál)
Ponī no Oka wa Hanazakari (E115)
Ōoji-sama ni Aeru Hi (E114)
Sariyuku Hito (E113)
další epizody (5)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Haikara-san ga tóru (TV seriál)
Tóšó Daimos (TV seriál)
Učú kaizoku Captain Harlock (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 64 (E64)
Episode 63 (E63)
Episode 62 (E62)
další epizody (51)
Candy Candy (TV seriál)
Yuki no Hi no Wakare (E99)
Mune Sawagu Kaimaku no Beru (E98)
Yume ni Made Mita Saikai (E97)
další epizody (48)
1977 Ašita e Attack! (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Šin Kjodžin no hoši (TV seriál)
Candy Candy (TV seriál)
Atarashī Michi e no Kiteki (E62)
Ubugoe wa Ginrei ni Kodama shite (E61)
Kokoro ni Hibiku Takumashī Ashioto (E60)
další epizody (49)
1976 Candy Candy (TV seriál)
Hitoribotchi ga Sannin (E13)
Bara no Kaoru Tanjōbi (E12)
Kokoro o Tsunagu Chīsa na Ribon (E11)
další epizody (13)
Daikú marjú Gaiking (TV seriál)
1975 Júša Raideen (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
Šónen Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1973 Microid S (TV seriál)
Samurai Giants (TV seriál)
1972 Akadó Suzunosuke (TV seriál)
1971 Genši šónen Rjú (TV seriál)
Sasurai no taijó (TV seriál)
1970 Otoko doahó! Kóšien (TV seriál)
1968 Kjodžin no hoši (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)

Dokumentární

1981 Bokura mangaka: Tokiwasó monogatari (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace