foto

Anna Holmes

  • nar. 1973
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Atlas mraků
2008 Valkýra
2002 Liebe unter Verdacht (TV film)
1998 König auf Mallorca (TV film)

TV seriály

2004 Beauty Queen (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace