foto

Helena Bergström

  • nar. 5.2.1964 (55 let)
    Kortedala, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pan Dort
2015 Kyselé Vánoce
2014 Medicinen
2011 Någon annanstans i Sverige
2010 Änglagård - Tredje gången gillt
2008 Angel
Selma (TV film)
2006 Heartbreak Hotel
2004 Perly královny ze Sáby
2003 Paradiset
2002 Mrs. Klein (TV film)
2001 Sprängaren
2000 Klepy
Livet är en schlager
1998 Pod sluncem
Still Crazy - Pořád naplno
1996 Lovci
Sånt är livet
1994 Änglagård - andra sommaren
1993 Pariserhjulet
Sista dansen
1992 Änglagård
1990 BlackJack
1989 1939
Husbonden (TV film)
Ängel
Ženy na střeše
1988 Friends
Råttornas vinter
VD (TV film)

TV seriály

2019 Bröllop, begravning & dop (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (7)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
1993 Snoken (TV seriál)
1982 Time Out (TV seriál)

Dokumentární

1996 Jägarna: En film om filmen (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Vilken jävla cirkus
2015 Kyselé Vánoce
2009 Så olika

TV seriály

2019 Bröllop, begravning & dop (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2016 Vänligen Lars Lerin (TV pořad)
2006 Robins (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace