foto

Mark Roberts

  • nar. 19.1.1961 (59 let)
    Urbana, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Nathan's Choice (TV film)

TV seriály

2016 Mike a Molly (TV seriál)
Pozvi lásku dál (S06E13)
Čáry, kouzla, mimino (S06E12)
Adopce není legrace (S06E11)
další epizody (13)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
Zahořklý stařec a moře (S05E22)
Blízká smrt nás rozdělí (S05E21)
Boj do úplného konce (S05E20)
další epizody (22)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Osm je až moc (S04E22)
Zase ta stará Peggy (S04E21)
Sex, lži a vrtulník (S04E20)
další epizody (22)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Větrné město (S03E23)
Školní besídka (S03E22)
Slaměný vdovec (S03E21)
další epizody (23)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatba (S02E23)
Zkouška v kostele (S02E22)
Loučení se svobodou (S02E21)
další epizody (23)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy má nápadníka (S01E24)
Victoria má narozeniny (S01E23)
Vince nemá maturitu (S01E22)
další epizody (24)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Můžu čůrat venku potmě (S01E20)
Stará kámoška v novým vohozu (S01E18)
Snědli jsme hamburgery, máme čepice (S01E17)
další epizody (4)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Když skáčou na obě strany tak jsou umělý (S01E07)
Jeďte po Sunsetu, dokud nenarazíte na pekelnou bránu (S01E03)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Smrt milionáře (TV film)
1996 Střelený
1994 Křižovatka
1991 Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
For the Boys
1990 Seznamte se s Applegatovými
1989 Nejbližší příbuzenstvo
1988 Zátah na Boulevardu Sunset (TV film)

TV seriály

2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatba (S02E23)
2005 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Lesbická milenka ředitelky Gallagherové (S03E02)
2001 Přátelé (TV seriál)
Svatba (2/2) (S07E24)
Svatba (1/2) (S07E23)
2000 Bette (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Brothers' Keepers (S05E07)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chicken Roaster (S08E08)
1995 Get Smart (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Kdo je další dobrovolník (S05E21)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky