foto

Mark Roberts

  • nar. 19.1.1961 (58 let)
    Urbana, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Nathan's Choice (TV film)

TV seriály

2016 Mike a Molly (TV seriál)
I See Love (S06E13)
Curse of the Bambino (S06E12)
The Adoption Option (S06E11)
další epizody (13)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
The Bitter Man and the Sea (S05E22)
Near Death Do Us Part (S05E21)
Fight to the Finish (S05E20)
další epizody (22)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Eight Is Enough (S04E22)
This Old Peggy (S04E21)
Sex, Lies and Helicopters (S04E20)
další epizody (22)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Windy City (S03E23)
School Recital (S03E22)
Molly's Out of Town (S03E21)
další epizody (23)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
The Rehearsal (S02E22)
Bachelor/Bachelorette (S02E21)
další epizody (23)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy's New Beau (S01E24)
Victoria's Birthday (S01E23)
Cigar Talk (S01E22)
další epizody (24)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Můžu čůrat venku potmě (S01E20)
Stará kámoška v novým vohozu (S01E18)
Snědli jsme hamburgery, máme čepice (S01E17)
další epizody (4)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Když skáčou na obě strany tak jsou umělý (S01E07)
Jeďte po Sunsetu, dokud nenarazíte na pekelnou bránu (S01E03)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Beneficiary, The (TV film)
1996 Střelený
1994 Křižovatka
1991 Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
For the Boys
1990 Seznamte se s Applegatovými
1989 Nejbližší příbuzenstvo
1988 Shakedown on the Sunset Strip (TV film)

TV seriály

2011 Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
2005 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Lesbická milenka ředitelky Gallagherové (S03E02)
2001 Přátelé (TV seriál)
Svatba (2/2) (S07E24)
Svatba (1/2) (S07E23)
2000 Bette (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chicken Roaster (S08E08)
1995 Get Smart (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Mike a Molly (TV seriál)
Windy City (S03E23)
School Recital (S03E22)
Molly's Out of Town (S03E21)
další epizody (7)
2009 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Dobré ráno, paní Butterworthová (S06E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace