foto

Rajkumar Hirani

  • nar. 20.11.1962 (56 let)
    Nagpur, Maharashtra, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sanju
2014 P.K.
2009 3 Idiots
2006 Munnabhai, do toho!
2003 MUDr. Munnabhai

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Sanju
2014 P.K.
2012 Nanban
2009 3 Idiots
2006 Munnabhai, do toho!
2003 MUDr. Munnabhai

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Shamitabh
2009 Šťastná náhoda

Dokumentární

2012 Celluloid Man

TV pořady

2004 Koffee with Karan (TV pořad)
2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace