Reklama

Reklama

Sanju

  • Indie संजू (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sanju dokazuje, že osobní život některých bollywoodských hvězd je sám o sobě zajímavým námětem pro film. Sanjay Dutt se narodil slavnému hereckému páru a žil turbulentním životem – musel se vyrovnávat s tragickou smrtí matky, prošel si závislostí na drogách, vystřídal mnoho žen a dostal se do řady problémů. Dokonce stanul před soudem pro obvinění ze spolupráce s teroristy. Zároveň se ale vždy dokázal odrazit ode dna a zazářil v desítkách známých filmů. Režisérem této s nadsázkou pojaté biografie je Rajkumar Hirani, Duttův osobní přítel, který také natočil jeden z jeho klíčových hitů, komedii Munna Bhai M.B.B.S. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

woody.birch 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další bombu od dvojice Hirani - Chopra a nakonec skoro zklamání. Sanjay Dutt mi nikdy nebyl moc sympatický. Tenhle film mi jen potvrrdil moje pocity. R.H. určitě není režisér, který by měl problémy s vykreslením postav, takže mu budu věřit. Na druhou stranu palec nahoru zaslouží představitel hlavní postavy Ranbir Kapoor. Film, který stojí za to vidět, ale tím to končí. Takže za tři. S odřeným hřbetem i břichem. ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat jasné zklamání. Očekával jsem daleko širší retrospektivu života S. Dutta, ale té jsem se nedočkal. Vše se stále točilo okolo stejných věcí a na jiné, které mě zajímaly více, se vůbec nedostalo, či jen ve velmi okrajové podobě. S. Dutt zřejmě chtěl všem říci, že není terorista, což je fajn, ale mně to jaksi nestačilo. Na S. Dutta jsem si musel zvyknout a nyní ho zařazuji mezi mé širší oblíbence. Je jiný, což je jen dobře. Nejvíce chvály si zaslouží R. Kapoor, který za svůj herecký výkon získal cenu Filmfare. Hudba je nevýrazná. Čtyři slabší hvězdy. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Moje tri hviezdičky len za Ranbira, ktorý sa tu blysol a za Anushkine kučierky, bola roztomilá.... inak však žiadna veľká pecka, Sanjaya osobne veľmi nemusím, aj keď v niektorých filmoch nie je až taký zlý, tu sa mi nepáčil a to tu ani nehral :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pro mě to byla výzva. Sanjay Dutt patří k mým velmi neoblíbeným hercům (zjevem, projevem, většinou svých filmů) a Ranbira Kapoora jsem si taky nikdy nezamilovala. Takže když váš neoblíbený herec hraje životní příběh dalšího neoblíbeného herce, musíte mít určitou náladu, abyste se na to podívali. Nakonec u mě převážila bizarnost celé situace. Natočit film o ještě žijícím herci, který se nikdy neproslavil velkým hrdinstvím nebo uměním, ale svými průšvihy a on si v tom dokonce i zahraje?!____ Tak jsem to zkusila a výsledek nebyl zdaleka tak ošklivý, jak jsem se bála. Příběh chlapíka, který neunesl tlak svého náročného a slavného otce, takže hledal klid v alkoholu a drogách (ve filmu zdůrazněno), v promiskuitě (potlačeno, dokonce to vypadá, že nakonec romanticky zakotvil v pevném svazku), aby když se vyhrabal z nejhoršího, spadl jako prominent v pohledu většiny lidí na úplné dno a skončil jako ten nejproklínanější vězeň (hodně zdůrazněno). Síla médií, která použijí jen otazník na konci titulku a mohou každou lež vydávat za pravdu – což veřejnost hltá. A síla přátelství, které přetrvalo dost zkoušek. _____ No, natočil to kamarád, takže Dutt vychází ze snímku jako muž s nějakými problémy, ale je ukázáno, že za ně vlastně nemohl. Nikomu vlastně nikdy neublížil, a naopak všichni ublížili jemu a on přesto zůstává neporazitelný, vždy se odrážející ode dna. Hezká pohádka na dobrou noc. Věřit se jí nedá, ale natočená je svižně a není úplně bez nápadu nebo invence. SHRNUTÍ: Sanjay Dutt se nikdy do mé topky nedostane, ale tenhle film se vidět dá. ()

Galerie (27)

Související novinky

Reklama

Reklama